Cautare

334 de rezultate pentru "premiile vip" (3.80 secunde)
Categoria VIP - 200 lei (intalnire cu artistul) Categoria 1 - 150 lei Categoria 2 - 120 lei Categoria 3 - 90 lei Categoria 4 - 50 lei Biletele se pot achiziționa:
Bilete Beatles Show la Sala Palatului - VIP - 300 lei - Categoria 1 - 250 lei - Categoria 2 - 200 lei Data:
https://youtu.be/rh8HGqcWskMCunoscuta publicului in special datorita unor hituri precum Amor, care a adunat peste 120 de milioane de vizualizari pe YouTube, Prima oara, Piesa mea preferata, Vara rece, Change si VIP, in colaborare cu Puya, Kamelia revine cu un nou single:
Ora 12.00 Primirea invitatilor Ora 12.15 Discursurile invitatilor speciali (oficialitati, nutritionisti, VIP-uri) Ora 12.45 Vizitarea interiorului Fabricii, vizitatorii vor putea observa intregul proces de productie al Magiunului de prune Topoloveni Ora 13.00 Degustarea preparatelor pe baza de Magiun de prune Topoloveni si a bucatelor traditionale oferite de dl.
promovarea pana la saturatie a modelului papusii Barbie, a tot soiul de diete de slabit lansate de vip-uri, obezitatea pediatrica devenita un flagel, esecul aproape sigur al unei fete plinute de a se afirma in plan social, profesional etc.
Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Iata nume dintre eroii cartii DESTINE CA-N FILME” care au confirmat prezenta - personalitati, VIP-uri: Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Astfel, pana pe data de 31 decembrie, oricine poate beneficia de oferta speciala pentru programul VIP de doar 99 euro / luna (o reducere de 50%).
Premier Palace Spa Hotel ofera un meniu de lux, open bar, artisti de top la pretul de 95 euro â€" classic meniu la Events Hall Premier si 145 euro â€" VIP meniu la Restaurant Premier.
Intr-un interviu acordat pentru Revista VIP, Sorin Grindeanu declara mandru ca de abia asteapta sa ajunga acasa sa isi vada baiatul pe numele Mihai si sa stea alaturi de sotia lui.
Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
A cunoscut multe VIP-uri, a fost martorul schimbarilor pornite din Capitala tarii. Ca si Dan Constantin - directorul JURNALULUI NATIONAL - a facut cunoscut Calarasiul nostru in lumea mare din Bucuresti.
Iar aceasta sfidare a deschis portile puscariei pentru cateva VIP-uri - Ba chiar a dat ocazia Elenei Udrea si Alinei Bica sa petreaca Craciunul in libertate, autoritatile costaricane eliberandu-le chiar in Ajun - BNR a mai dat o lovitura, dupa bancnota centenara punand in vanzare o moneda de aur cu efigia lui Mihai Viteazul, la un pret de numai 385 lei.
Cu atat mai faimoasa cu cat aceasta incepuse sa ia pe cont propriu rafuielile cu diverse VIP-uri, transformand actul justitiar intr-unul de marketing profesional.
Al doilea copil al cuplului este tot o fetita pe care o cheama Teia, nascuta in 2016. Lilu a primit Premiul Omul Anului 2014 (acordat de revista VIP Magazin).
fotbalul intereseaza mai mult decat politica, desi 2004 a fost un an cu multe zbateri pe scena politica romaneasca… Zbateri care nu au impresionat pe nimeni sau, daca au atras doua-trei priviri, n-au fost mai fierbinti decat scandalul "cocaina” din lumea VIP-urilor.
fotbalul intereseaza mai mult decat politica, desi 2004 a fost un an cu multe zbateri pe scena politica romaneasca… Zbateri care nu au impresionat pe nimeni sau, daca au atras doua-trei priviri, n-au fost mai fierbinti decat scandalul "cocaina” din lumea VIP-urilor.
Mutu, dosarul VIP-urilor consumatoare de droguri, dosarul Camatarilor s-au prafuit, s-au diluat, au pierdut din atentia devoratorilor de stiri care sunt romanii… Zbuciumul politic s-a mai linistit si el - daca nu de-adevaratelea, macar asa, de fatada.
Sanatos-nesanatos, sportul in cauza, la care nu doar Nastase s-a avantat, ci multe alte VIP-uri autohtone, este acum pricina multor suparari.
Cu siguranta, multi dintre cei care au urmarit conferinta de presa prin care ii dadea in judecata, in numele fiului sau, pe procurorii care au instrumentat cazul “cocaina pentru VIP-uri“ au incercat un puternic sentiment de jena, daca nu chiar mila, asistand la zbaterea unui parinte, care este gata sa renunte la reputatia sa pentru a-si salva fiul de puscarie.
google-analytics.com